Rus Tony

 

Wie zijn we

RUS TONY GROUP werd opgericht in 1985. Sindsdien groeide het bedrijf uit tot een hoofdrolspeler in de Belgische amusementsindustrie. Een positie die het dankt aan de passie voor het spel van zowel de oprichter als zijn medewerkers, aan zakelijk inzicht en aan de tomeloze inzet van heel het team.

Seven Center In 1999 kreeg onze industrie eindelijk een wettelijke basis. Door daar perfect op in te spelen en door een gedurfde expansiepolitiek, nestelde de firma zich – met meer dan duizend klanten – comfortabel in de Belgische top. RUS TONY GROUP levert automaten zowel aan horecapanden als aan amusementscentra in beide landsgedeelten en Brussel.
 

Kennis

Als spel-specialisten weten wij wat de moderne speler wenst, hoe nieuwe software daarop kan inspelen, welk het design van de toekomst is. Wij bouwen, met kennis van zaken, een gloednieuwe industrietak uit. Het is een business die een legale plaats krijgt in de horecazaken én in de amusementscentra die het uitgaansleven van de nieuwe eeuw mede zullen vorm geven.
 

Missie

Amusement en rendement zijn dé keywords in de spelindustrie. Bij Rus Tony Group werken wij van in het prille begin volgens deze sleutelbegrippen. De visie en de ervaring van de verantwoordelijken leveren een dubbele garantie op: amusement van topniveau – en een reële kans op winst – voor de speler, en een uniek rendement voor de uitbater. Een partnership met Rus Tony Group is een triple-win-operatie waar alle partijen beter van worden. Dat alles in een schitterende sfeer, dankzij de ultramoderne, high quality-toestellen en de zeer aantrekkelijke locaties.
 

Visie

In ons optimaal gestructureerd bedrijf ontwikkelen en perfectioneren wij spelen en apparaten van topniveau. Voor het speelplezier van de consument, die alleen het allerbeste verdient. Die niets anders verwacht. Wij komen graag aan die eis tegemoet.

Wil je zelf een horecazaak starten of overnemen?

Wil je zelf een café of een wedkantoor starten?

Méér omzet in je café of wedkantoor?

Nieuws