top of page

Amusement

Inrichting

Sinds 1996 levert Rus Tony Group in amusementscentra die allemaal topamusement “op z’n Las Vegas” bieden. Voor de inrichting van deze centra werd niets aan het toeval overgelaten.

De bezoeker stapt binnen in een wereld van glans en glamour. Het zorgvuldig ontworpen decor brengt je onmiddellijk in de juiste sfeer. De glimmende speeltoestellen zorgen voor een wervelende sensatie en creëren de tintelende spanning van het spel.
 

Veiligheid

Vriendelijk en degelijk opgeleid personeel zorgt ervoor dat iedere klant zich thuis voelt, en begeleidt hem – waar nodig – in het sociaal verantwoord kansspelen. Tevens houden zij de veiligheid van de bezoekers nauwlettend in het oog. In ieder centrum worden de brand- en andere veiligheidsmaatregelen en de wettelijke bepalingen op kansspelen rigoureus nageleefd. Dit wordt, in samenwerking met de plaatselijke instanties en veiligheidsdiensten, geregeld gecontroleerd.

Om de sfeer optimaal en sereen te houden, schenkt men in de amusementscentra geen alcohol en is de toegang gereserveerd voor personen vanaf 21 jaar.
 

Selectie locaties

De Amusementscentra worden enkel ingeplant op zorgvuldig gescreende A-locaties, die voldoen aan een aantal strenge criteria: een goede bereikbaarheid, voldoende parkeermogelijkheid en een respectabele, esthetisch ogende omgeving.

Elk amusementscentrum wil zich volkomen integreren in de buurt. Het is een aanvulling op het ontspanningsleven, zonder ook maar de minste hinder te bezorgen aan de omwonenden. De wetgeving inzake milieu- en geluidshinder wordt zelfs strenger toegepast dan strikt vereist.
 

Toekomstgericht

De ontspanningssector wint steeds meer aan belang. Binnen die sector verdient de kans- en behendigheidsindustrie een prominente plaats. Het is aan ons om ervoor te zorgen dat we daarvoor de optimale omstandigheden creëren. Wij wensen een geëngageerd samenwerkingsverband aan te gaan, dat iedere partij ten goede komt.

Met onze knowhow kunnen we de sector de maatschappelijke, economische en organisatorische onderbouw geven die nodig is om tot een gezond en toekomstgericht beleid te komen. Met de nodige inventiviteit en creativiteit zullen we daar samen zeker in slagen.

Wil je zelf een horecazaak starten of overnemen?

Wil je zelf een café of een wedkantoor starten?

Méér omzet in je café of wedkantoor?

Nieuws

bottom of page